Onze sponsors en/of ondersteuners

 

Onze sponsors en/of ondersteuners hebben de vzw BEKRIBU al (sommige blijven ons sponsoren) financieel of materiaal bijgestaan  om onze doelen te kunnen realiseren: Sponsoring, subsidiering en donatie. Dankzij hen, konden wij bij voorbeeld in 2012 twee containers vol ziekenhuismaterialen en zorgproducten -voornamelijk medicamenten- naar Burundi verschepen. Voor het dispensarium Kiyenzi in Bujumbura ruraal.

Ten einde, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen departement Gezondheid en Welzijn, kregen wij gratis ziekenhuis materialen niet alleen om ons project "Opleiden om levens te redden" te realiseren, maar ook voor de het geslaagde project "Steun aan het dispensarium Kiyenzi" in 2012. Hier, voor onze interventie, lagen de patiënten op de grond terwijl ze de zorg kregen. 

 

Van het Rode Kruis Vlaanderen mochten wij onze container op het terrein van het Opvangcentrum in Linkeroever laten staan tot dat wij voldoenden middelen bekomen om ze naar Burundi de sturen.

 

Dankzij  een  werksubsidie die af en toe aan ons toegekend wordt kunnen wij de vzw BEKRIBU goed laten  functioneren . Daarmee kunnen wij ook  in Antwerpen, sensibiliserende activiteiten realiseren: bezoek aan musea en attractie infrastructuren van Vlaanderen, conferenties.

Onze sponsoren of ondersteuners kunnen zo eruit gezien worden: